راهنمای خرید دریل خانگی
دریل یکی از پرکاربردترین انواع ابزارآلات است که هم استفاده کارگاهی و صنعتی دارد و هم می توان به عنوان یک وسیله خانگی از آن استفاده نمود. کاربردی بودن این وسیله برای منازل را افرادی که به تازگی به خانه ای جدید نقل مکان نموده اند به خوبی درک می کنند. در بسیاری از خانه ها دریل را می توان در کنار ابزارآلاتی مانند پیچ گوشتی، چکش و انبر نیز پیدا نمود. در این مقاله به طور کامل راهنمای خرید دریل خانگی را بررسی خواهیم کرد.

اما موضوعی که حائز اهمیت است، نوع کاربری دریل می باشد. یعنی دریلی که برای سوراخ کردن بتن به کار می رود از نظر مشخصات فنی با دریلی که برای نصب پرده، قاب عکس و سایر کارهای سبک استفاده می شود بسیار متفاوت است. یا این که دریل شارژی با نوع برقی خصوصیات متفاوتی دارد. از این رو فرد بایستی متناسب با نوع نیاز خود، دریل مناسب را خریداری کنند. افراد اگر در این زمینه اطلاعات خوبی داشته باشند خریدن دریل برای آن ها کاری دشوار نخواهد بود.
بر همین اساس در این مقاله از سایت ایمن ابزار فجر به راهنمای خرید دریل خانگی پرداخته ایم تا آن دسته از عزیزانی که چندان با این ابزار آشنا نیستند اما برای کارهای خانگی خود به آن نیاز دارند به اطلاعات مفیدی دست پیدا نمایند.

آشنایی با انواع دریل
متقاضی قبل از خرید بایستی بداند که دریل های موجود در بازار از نظر نوع کاربری متنوع هستند و به انواع مختلفی تقسیم می شوند. از نظر کاربری می توان اشاره ای به دریل ساده (معمولی)، چکشی، بتن کن، چکشی تخریب، نمونه بردار و ستونی نمود. برای کاربری های سبک مانند نصب لوستر، نصب پرده، سوراخ کردن چوب یا سوراخ کردن پلاستیک و یا دیوار نازک از دریل خانگی و یا همان معمولی استفاده می شود. این نوع از دریل ها از ساده ترین نوع دریل ها به حساب می آیند. هر چه که سطح مد نظر به سمت سخت شدن برود مانند بتن بایستی از دریل هایی با قدرت و توان بیشتر استفاده نمود.

راهنمای خرید بهترین دریل خانگی
در ادامه این مقاله قصد داریم که به آیتم های تاثیر گذار در انتخاب بهترین دریل خانگی بپردازیم:
نیرو محرکه مورد نیاز
دریل خانگی از نظر نیروی محرکه به دو دسته شارژی و برقی تقسیم بندی می شود. برای این که افراد بدانند کدام نوع از دریل خانگی برای خرید مناسب تر هستند در ادامه به شرحی از خصوصیات و ویژگی آن ها خواهیم پرداخت تا تفاوتشان برای خریدار بیشتر آشکار شود. مقایسه بین این دو در واقع می تواند خریداران را به شکل بهتری برای انتخاب یاری نماید.

-
دریل خانگی برقی
انرژی تامین کننده این نوع دریل، جریان الکتریکی است. از ویژگی دریل برقی استفاده طولانی مدت می باشد، یعنی کاربر با وصل نمودن آن به پریز برق به طور نامحدود می تواند نیاز خود را برطرف سازد. دریل برقی قدرت بالاتر و وزن سبک تری هم دارد. در کنار این مزیت دریل برقی دارای معایبی هم می باشد که از آن جمله می توان اشاره ای به سیم بلند نمود. این نوع از دریل ها برای کار کردن باید با استفاده از سیم به منبع برق متصل شوند که در برخی موارد وجود سیم بلند می تواند حوادثی را به دنبال داشته باشد. همچنین در قسمت هایی که منبع برق وجود ندارد نمی توان از این دریل استفاده کرد.

-
دریل خانگی شارژی
دریل خانگی شارژی همان طور که از نام آن بر می آید برای کار کردن نیاز به باطری و شارژ دارد، از این رو به لحاظ کارکرد محدودیت دارد و در صورت تمام شدن باطری و شارژ نمی توان از آن استفاده نمود. دریل های شارژی از قابلیت گشتاور و کنترل سرعت برخوردار هستند. جا به جایی آسان، حجم کمتر، استفاده بدون منبع برق و نبود سیم از مهمترین مزیت دریل شارژی است.

از نظر عملکرد و قدرت دریل برقی و شارژی مانند هم هستند. قدرت این دو دریل تحت تاثیر ولتاژهای مختلف است. هر چه که قدرت بیشتر باشد عملکرد دریل هم بالاتر می رود و برای کارهای سنگین مناسب تر می باشد. این که متقاضی کدام نوع دریل را انتخاب نماید کاملا بستگی بستگی به نوع کار و مدت زمان استفاده دارد. به عنوان مثال برای کارهای کوچک و سبک استفاده از دریل شارژی گزینه ای مناسب می باشد.
قدرت موتور
یکی از آیتم های مهم و تاثیر گذار در انتخاب دریل، قدرت موتور است. هر چه قدرت موتور بیشتر باشد توانایی دریل در انجام کارهای سنگین نیز بیشتر خواهد بود. از این رو خریداران باید از قدرت موتور دریل خود مطمئن شوند و سعی کنند که انتخاب آن متناسب با نوع کاربری باشد. قدرت موتور در دریل برقی را با وات می سنجد که از 400 تا 500 وات شروع می شود. معمولا برای کارهای سبک و خانگی قدرت موتور 800 مناسب است و عدد بالای 1000 نیز برای کارهای سنگینی مانند سوراخ کردن بتن مورد استفاده قرار می گیرد.

در دریل شارژی قدرت موتور نیز بر اساس ولتاژ است. ولتاژ به معنایی قدرت چرخش بیشتر می باشد. معمولا ولتاژ دریل شارژی بین 6 تا 36 ولت است. همانند دریل برقی، هر چه که میزان ولتاژ زیاد شود قدرت موتور و از طرفی وزن دریل بیشتر می شود. افرادی که قصد انجام کارهای سبک و خانگی مانند نصب کابینت را دارند دریل شارژی 12 ولتی گزینه ای مناسب است.
سرعت دریل
از دیگر آیتم های تاثیر گذار در انتخاب دریل خانگی می توان به سرعت آن اشاره نمود. از آنجایی که برای همه نوع کارها نمی توان از یک نوع سرع چرخش استفاده کرد، میزان سرعت نیز متغیر است. برای کارهای سبک مانند سوراخ کردن پلاستیک میزان سرعت کم ولی هر چه قدر که سطح سخت تر می شود برای این که مته بتواند آن را سوراخ کند به چرخش و سرعت بیشتری نیاز دارد.
در دریل خانگی میزان سرعت از طریق دکمه ای که به آن دیمر می گویند و بر روی دسته دریل تعبیه شده، کنترل می گردد. در دریل برقی برای اکثر کارها می توان از سرعت بین 700 تا 1000 دور در دقیقه استفاده کرد. برای باز و بسته کردن پیچ با سرعت کمتر از 700 هم می توان کار را انجام داد. در دریل شارژی دو نوع میزان سرعت کم و زیاد وجود دارد که متناسب با نوع کار می توان از آن ها استفاده نمود.

سرعت بین 300 تا 400 دور در دقیقه سرعت پایین است که برای باز کردن پیچ و سایر کارهای سبک کارایی دارد و سرعت زیاد که بین 1200 تا 1500 دور در دقیقه می باشد و کاربر می توان برای اجسام سختی مانند سیمان از آن استفاده نماید.
سه نظام
یکی از بخش های مهم و کاربردی در دریل خانگی، سه نظام است که به هنگام خرید دریل باید به آن توجه نمود. این قطعه در دریل، دو وظیفه مهم را بر عهده دارد: یکی نگه داشتن دریل و دیگری منتقل نمودن نیروی ایجاد شده توسط موتور به مته است. سه نظام می تواند به دو صورت آچاری و یا خودکاری باشد. در مدل آچار خور برای تعویض مته باید از سیستم آچار مخصوص استفاده نمود. اما در نوع اتوماتیک با قرار دادن دستی دریل در سیستم و چرخاندن مته، کار تعویض به راحتی هر چه تمام تر انجام می گیرد.

مته دریل
مته نیز از دیگر موارد مهم در انتخاب دریل است چرا که برای سطوح مختلف نمی توان از یک نوع مته استفاده کرد. از این رو به گونه ای طراحی می شوند تا در اندازه های مختلف در دسترس کاربران قرار بگیرد. با توجه به قطر سوراخ می توان مته مناسب را انتخاب کرد. کاربر به هنگام کار با دریل و مته بایستی تمام نکات ایمنی را رعایت نمایند چرا که هر گونه بی توجهی و سهل انگاری می تواند بسیار خطر آفرین باشد.

برندهای معتبر برای خرید دریل خانگی
برای برخی از افراد برند و مارک یک دریل بسیار حائز اهمیت است از این رو می توان به عنوان یک عامل تعیین کننده به آن نگاه کرد. امروزه شرکت های زیادی در سرتاسر دنیا وجود دارند که اقدام به طراحی و تولید انواع دریل با کاربردهای متفاوت نموده اند. اما محبوب ترین و پرطرفدارترین انواع برند دریل می توان اشاره ای به بوش، رونیکس، ماکیتا، هیوندای، کرون و آگ نمود.
قیمت دریل خانگی
قیمت یکی از آیتم های مهم در خرید و یا عدم خرید توسط متقاضیان است و حتی دغدغه ای برای آن ها نیز به حساب می آید. چرا که به دنبال محصولی هستند که در عین کاربردی بودن از قیمت اقتصادی نیز برخوردار باشد. قیمت دریل خانگی متاثر از عوامل مختلفی به ویژه نوع کاربری و برند سازنده است. اما با این وجود دریل های ارزان با کارایی و کیفیت بالا نیز در بازار نیز موجود است.

کدام دریل برای خرید مناسب تر است؟
همه افراد برای خرید دریل خانگی به دنبال این هستند تا بتوانند بهترین گزینه را انتخاب نماید. اما باید بگوییم که بهترین گزینه در واقع ارتباط مستقیمی با نسبت کاری که فرد می خواهد انجام بدهد دارد. به بیانی دیگر نمی توان گفت بهترین دریل برای خرید شارژی و یا برقی با یک قدرت خاصی است. اگر به دنبال یک دریلی هستید که بتوانید با استفاده از آن کارهای ساده ای را انجام دهید دریل خانگی می تواند گزینه ای ایده آل باشد. اما اگر به دریلی که از قابلیت جا به جایی و حمل برخوردار باشد نیاز دارید، نوع شارژی می تواند مناسب باشد.

یا اگر کارتان طوری است که باید استفاده طولانی مدت از دریل کنید، نوع برقی بدون دغدغه از تمام شدن شارژ و باطری می تواند به شما در این زمینه کمک نماید.اگر قصد خرید دریل خانگی را دارید بهتر است که قبل از رفتن به فروشگاه اطلاعات کاملی در این زمینه کسب کنید تا در کنار پولی که برای این امر صرف می کنید بتوانید بهترین گزینه را که متناسب با نیازتان باشد خریداری نمایید.
اگر انتخاب بهترین دریل خانگی برایتان قدری سخت است می توانید از مشاوران ما در ایمن ابزار فجر کمک بگیرید. فروشگاه ایمن ابزار فجر علاوه بر این که به مشتریان در زمینه انتخابی مناسب مشاوره می دهد، محصولات خود را نیز با بالاترین درجه کیفیت و قیمتی کاملا اقتصادی عرضه می کند.