خرید سرعت گیر های چراغ دار
یکی از پرکاربردترین تجهیزات ترافیکی برای محدودیتهای تردد خودروها و وسایل نقلیه، سرعت گیر های چراغ دار هستند که از سرعت بیش از حد و غیر مجاز رانندگان جلوگیری میکنند و مانع بی احتیاطی و کاهش خسارات و تلفات و تخلفات بعضی از رانندگان شده و خطرات احتمالی و تصادفات شهری جلوگیری میکنند و همچنین برای عابرین پیاده تردد ایمنی را رقم میزنند.
سرعت گیر های چراغ دار
هنگام خرید سرعت گیر های چراغ دار به کیفیت آن توجه کنید زیرا کیفیت طراحی سرعت گیرها بسیارحائز اهمیت میباشند بعضی از سرعتگیرها با نداشتن استاندارد، نه تنها از حوادث جلوگیری نمیکنند بلکه خود سرعتگیرهای غیر استاندارد عامل اصلی بعضی از تصادفات هستند و مشکلاتی را برای رانندگان بوجود میآورند، بنابراین باید طراحی و استاندارد انواع سرعتگیرها و دست اندازها به ارتفاع مناسب و کیفیت متریالهایی که برای تولید آن استفاده شده بسیار توجه شود.
موارد استفاده از سرعتگیرهای ترافیکی برای خیابانهای اصلی و نزدیک چهارراه ها و تقاطع ها میباشد، خریداران حتما قبل از خرید سرعت گیرهای چراغ دار لازم است ابتدا بعد از نیازسنجی کردن و بعد از برآورد و بررسی نیاز و اقدام به بررسی مکان مورد نظر برای نصب سرعت گیر کرده سپس بهترین مورد برای نصب را در انتخاب نمایند.

سرعت گیر ترافیکی
سرعت گیر های چراغ دار یکی از پرکاربردترین ابزارهای آرام سازی ترافیک میباشد که همراه با روش ها و یا ابزارهای دیگر برای آرام سازی ترافیک بکار میرود، مانعی منحنی شکل میباشد که ارتفاع حداکثری آن 5 سانتی متر میباشد و طول حداکثری آن نیز 30 سانتی متر میباشد و در عرض خیابانها نصب میشود و سبب توقف کامل و یا کاهش سرعت وسایل نقلیه میشود.
دست انداز، برای مکانهایی مناسب است که حداکثر سرعت مجاز برای وسایل نقلیه از 15 کیلومتر بر ساعت بیشتر نباشد. سرعت گیرها در انواع مختلف وجود دارند؛ متداولترین آنها سرعت گیر آسفالتی و سرعت گیر پلاستیکی هستند، لازم است بدانید، دست اندازها و سرعت گیرها با عرض بیشتر از 1.8 متر به عنوان سرعت گاه محسوب میشوند. سرعت کاهها، دو نوع قوسی و تخت میباشند.
سرعت کاههای قوسی اکثرا ارتفاع 8 تا 10 سانتی متر دارند و عرض آنها تقریبا 4.2 متر میباشد عرض آنها میتواند متغیر باشد، اما نباید از 1.8 متر کمتر باشد، عرض سرعت کاه هرچه کمتر باشد عملکرد سرعت کاه به سرعت گیر بیشتر نزدیک می شود و مانند سرعت گیر جاده عمل میکند.
انواع سرعت گیر ترافیکی
معمولا در قسمت پایین شهرها از سرعت گیرهایی با جنس بتن و آسفالت استفاده میشود، نصب سرعت گیرهای آسفالتی یا بتونی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است اما گاهی نصابان این سرعت گیرها استاندارهای لازم را هنگام نصب رعایت نکردهاند که موجب آسیب به خودروها و وسایل نقلیه میشود و کاربری مفیدی ندارند که این موضوع برای رانندگان بسیار ناخوشایند میباشد.
سرعت گیرهای پلاستیکی دسته دیگر سرعت گیرها میباشد، این دسته از سرعت گیرها نسبت به سرعت گیرهای آسفالتی گرانترهستند، ولی مزایای زیادی دارند، نصب این سرعت گیرها بسیار راحت میباشد و به دلیل جنس نرم آن نسبت به آسفالت و بتون موجب میشود آسیب کمتری به خودروها وارد شود.
بهترین کار نصب سرعت گیرهای پلاستیکی در مناطق شهری میباشد، که خودروهای معمولی تردد میکنند و نصب سرعت گیرهای آسفالتی و بتنی بیشتر برای مکانهایی توصیه میشود که خودروهای سنگینی مانند کامیون و … از روی آنها رد میشوند مانند جادههای نزدیک معادن و کارخانهها بهتر است از سرعت گیرهای آسفالتی استفاده میشود.

سرعت گیر های چراغ دار
سرعت گیر های چراغ دار برای افزایش ایمنی جادهها طراحی شدهاند به گونهای که از فاصلههای دور نیز به راحتی دیده میشوند و در دو مدل 90*33 که به عنوان سرعتگیر LED استفاده می شود و 30*20که به عنوان جداکننده خیابان ها و همچنین هشداردهنده که قبل از سرعتگیرهای آسفالتی استفاده می شود و نوعی چشم ببری است.
این محصول قابلیت کنترل افکت ها از راه دور را داشته و می تواند با توجه به وضعیت سنسورهایی که در آن به کار رفته در شرایط های روز معمولی ، شب معمولی ، روز بارانی ، شب بارانی ، روز یخ زده و شب یخ زده عملکرد متفاوت افکت های نور را داشته باشد.
مزایای خرید سرعت گیرهای چراغ دار
- قابل ارائه در دو مدل سولار و برقی
- قابلیت کنترل از راه دور از راه شبکه GPS , GPRS
- استفاده از LED های Super Hight Bright
- استفاده از شارژر کنترلر هوشمند
- زمان عملکرد پس از شارژ کامل باطری 90 ساعت
- قابل عرضه با LED های رنگی مختلف
مزایا و معایب استفاده از سرعت گیر
- کاهش چشمگیر سرعت عبور از مکانهایی که سرعت گیر نصب شده است.
- استفاده از تجهیزاتی مانند سرعت گیرها رانندگان تشویق به استفاده از خیابانهای فرعی میکند و سبب کاهش ترافیک خیابانهای اصلی شهر میشود .
- میانگین ترافیک روزانه در خیابانهای اصلی شهر کاهش مییابد.
-
مزایای سرعت گیر
معایب استفاده از سرعت گیر
به کارگیری انواع سرعت گیرها مانند سرعت گیرهای جاده ای، سرعت گیرهای شهری، سرعت گیرهای یک طرفه و … معایبی هم دارند بنابراین بعضی مواقع در برخی مکان ها استفاده از آنها با محدودیت هایی دارند.
- افزایش زمان امدادرسانی اورژانس با استفاده از سرعت گیر
- افزایش ترافیک روزانه در خیابانهای مجاور به دلیل سوق دادن جریان ترافیک
- افزایش آلودگی صوتی هنگام ترمز ناگهانی رانندگان هنگام نزدیک شدن به سرعت گیر و شروع به سرعت گرفتن دوباره
- افزایش خرابی و استهلاک وسایل نقلیه به دلیل عبور مداوم از سرعت گیرها